Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (8.27 secunde)
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. Cei mai multi candidati sunt de la USL - 17, urmati de PDL - 16.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu si-a luat doua zile libere, lasand la o parte interesele tarii, care-l macina doar seara pe la ora 7 inaintea jurnalelor de stiri, si "s-a suit" in 8 februarie pe "dealul Clujului", sa dea viata celui mai sentimental proiect al sau, Partidul Miscarea Populara....
Pana la ora 3,00, BEC a primit date integrale din judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Mures, Salaj si sectorul 2 din Capitala.
De pilda, pentru desavirsirea "menirii " turistice a caselor agronomului, la Horia, judetul Neamt, trec in administrarea Casei Agronomului un pavilon de camere oficiale (suprafata construita - 1.345 mp), curte de 10.090 mp, pavilionul central cu dormitoare, pavilionul admnistrativ, anexe, un chiosc alimentar si rezervoare de combustibili.
Controlul a avut loc in zone defavorizate din judetele Alba, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Gorj, Maramures, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava si Tulcea.
Numai la nivelul anilor 2002-2003, valoarea avansurilor nerecuperate, acordate ca subventii producatorilor agricoli din sectorul vegetal si care nu au fost folosite in acest scop, se ridica la 80 miliarde de lei, adica peste un sfert din totalul sumelor acordate in avans.
Suma de 353 milioane de lei vechi va ajunge la 18 familii din judetele Alba, Bacau, Dimbovita, Dolj, Iasi, Ilfov, Mures, Olt, Prahova, Satu Mare si Vaslui pentru refacerea locuintelor distruse de inundatii si intemperii.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
Autoritatile locale din 15 judete vor calcula in perioada urmatoare costurile la care se ridica proiectele tehnice si studiile de fezabilitate pentru participarea la doua programe de investitii nationale derulate de Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT).
Cele mai multe nereguli din hoteluri au fost descoperite chiar in judetele cu cel mai mare aflux de turisti, precum Constanta, Brasov si Bistrita-Nasaud.
Banii vor merge catre autoritatile administratiei publice locale din 33 de judete si Municipiul Bucuresti, care au depus proiecte viabile la Ministerul Administratiei si Internelor.
Numarul falimentelor companiilor romanesti a crescut anul trecut cu 45% fata de 2005, la 10.431 de firme, cel mai riscant sector de activitate fiind comertul, cu o pondere de 37% din total, potrivit unui studiu al Coface Romania, preluat de Mediafax.
Numarul posesorilor de actiuni de la nivel national se ridica la 10,2 milioane, cea mai mare concentratie, peste un milion, aflandu-se in Capitala. La o populatie de circa doua milioane de locuitori, putem spune ca unul din doi bucuresteni detine actiuni.
Andreea Atanasiu, expert promovare la Biroul de Informare si Comunicare Publica ADR N-V, ne-a comunicat ca obiectivul specific al domeniului major de interventie 3.3.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe constructia a 361 de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii cu varste de pana la 35 de ani, programul urmand sa fie aprobat printr-o hotarare de guvern.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national.
Autoritatile romane au propus Comisiei Europene exceptarea de la plata accizelor a unei cantitati de 100 de litri de tuica si rachiuri din fructe destinate consumului propriu, pentru gospodariile individuale.
Fondurile au fost alocate judetelor Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timis, Vrancea si municipiului Bucuresti, conform unei decizii adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului.
google-analytics.com